ASE in the media

Researchers of the Amsterdam School of Economics are frequently present in Dutch media. Below, you find an overview of media publications (Dutch only).

If you have another online news publication to add on this page, please email the link to the publication to redactie-feb@uva.nl.

‘Nieuw pensioenstelsel is goed begin, maar we zijn er nog lang niet’
'Je kunt de pensioenopbouw in theorie nog zo goed hebben geregeld, maar als mensen geen werk hebben, dan bouwen ze ook geen pensioen op', zegt Casper van Ewijk, emeritus-hoogleraar macro-economie. InFinance, 10 juni 2021.
Kinderopvang moet eenvoudiger, adviseert de SER
Na het toeslagen-debacle moet het nieuwe kabinet flinke het stelsel verbeteren, Bas ter Weel, vicevoorzitter van de werkgroep die dit advies heeft gemaakt, en hoogleraar economie, legt uit in het NOS Radio 1 Journaal.10 juni 2021
Alle publicaties van ASE in the media
Bekijk alle mediapublicaties van de Amsterdam School of Economics