ASE in the media

Researchers of the Amsterdam School of Economics are frequently present in Dutch media. Below, you find an overview of media publications (Dutch only).

If you have another online news publication to add on this page, please email the link to the publication to redactie-feb@uva.nl.

Belasting betalen is nog steeds voor dommen (en pechvogels)
Edwin Heithuis, hoogleraar Fiscale Economie, zegt: 'Volgens mij is er, buiten de Staatssecretaris van Financiƫn, niemand die enig begrip kan opbrengen voor de box 3-heffing.' Follow the Money, 22 februari 2021.
Casper van Ewijk pleit voor standaard invaarmethode
Pensioenfondsen kunnen kiezen uit 2 invaarmethodes: value-based ALM en de standaardmethode. De value-based ALM-methode leidt tot schijnzekerheid en conflicten volgens Theo Nijman en ASE-hoogleraar Van Ewijk. Montae, 16 februari 2021.
Alle publicaties van ASE in the media
Bekijk alle mediapublicaties van de Amsterdam School of Economics
Kennisnieuwsbrief Eureka!
Lees meer over onderzoeken waar onze wetenschappers zich mee bezighouden