ASE in the media

Researchers of the Amsterdam School of Economics are frequently present in Dutch media. Below, you find an overview of media publications (Dutch only).

If you have another online news publication to add on this page, please email the link to the publication to redactie-feb@uva.nl.

'De steunmaatregelen lijken grotere schade voorkomen te hebben'
De nieuwe raming van het CPB is iets positiever dan tijdens de vorige berekening rond Prinsjesdag. De steunmaatregelen lijken grotere schade voorkomen te hebben, zegt Sweder van Wijnbergen. BNR, 26 november 2020.
Ward Romp over stijgende pensoensleeftijd in het AD
Volgens het CBS gaan steeds minder Nederlanders vóór hun 65ste met pensioen. 'Als je eerder met pensioen wilt, moet je dat op een andere wijze financieren en schijnbaar doen mensen dat niet', zegt Ward Romp. AD, 19 november 2020.
Alle publicaties van ASE in the media
Bekijk alle mediapublicaties van de Amsterdam School of Economics
Kennisnieuwsbrief Eureka!
Lees meer over onderzoeken waar onze wetenschappers zich mee bezighouden