Studieprogramma

Master Fiscale economie

Het masterprogramma Fiscale Economie biedt een gedegen en diepgaande kennis van en inzicht in zowel de Nederlandse als de internationale fiscaliteit, en de zich steeds verder ontwikkelende harmonisering van deze twee. De combinatie van fiscaal-rechtelijke en fiscaal-economische vakken stoomt je klaar voor een succesvolle loopbaan als allround fiscalist in het bedrijfsleven of voor een boeiende wetenschappelijke carrière.

Opbouw programma

De master Fiscale Economie is een eenjarige opleiding en bestaat uit 60 ECTS studiepunten. Het academisch jaar loopt van september tot begin juli en is opgedeeld in twee semesters van drie blokken. Bekijk de academische kalender voor de exacte en meest actuele data.

Msc Fiscale Economie

Masterscriptie

Met de masterscriptie rond je je opleiding af. Binnen de fiscale wereld doen zich regelmatig nieuwe ontwikkelingen voor: interessante en actuele onderwerpen die zich goed lenen voor je afstudeerscriptie. Je kunt je masterscriptie zowel aan de economische als aan de juridische faculteit schrijven.

Studieschema Fiscale Economie

De vakken van het masterprogramma Fiscale Economie worden verzorgd door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de leerstoelgroep Belastingrecht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Published by  Economics and Business

20 September 2017